Novice

TENIŠKI NADOBUDNEŽI V PREBOLDU

TENIŠKI NADOBUDNEŽI V PREBOLDU

30. avgust 2013/Kategorije: Novice

Tudi letos smo v sodelovanju z Občino Prebold in Športno zvezo Prebold poskrbeli, da bodo otroci aktivno preživljali poletne počitnice. Tečaj tenisa za otroke OŠ Prebold je organiziran v šestih terminih preko celotnih poletnih počitnic, s tem pa prispevamo h kvalitetnemu in aktivnemu preživljanju prostega časa naših otrok. 

V objemu narave na teniških igriščih v Preboldu se otroci učijo osnov tenisa, z različnimi igrami pa pridobivajo na motoriki. Najbolj navdušeni mali tenisači pridobljeno znanje uporabljajo in nadgrajujejo na igrišču tudi v popoldanskih urah.

Rade Vogrinčič, vodja teniške šole v Preboldu in športni terapevt pravi, da je "človek, ki verjame, da delo, ki ga opravljaš z veseljem, opravljaš tudi bolj kvalitetno in v veselje mi je učiti otroke OŠ Prebold. Poleg tega pa imamo možnost uporabe  igrišč na odlični lokaciji in tudi vreme nam je letos naklonjeno. Upam, da bodo otroci s pridobljenim znanjem z veseljem igrali tenis in tako v čim večji meri izkoristili poletne počitniške dni ter se morda udeležili tudi teniške šole v času šolskega pouka v OŠ Prebold, kjer bomo med počitnicami pridobljeno znanje nadgradili."
Število ogledov (3516)/Komentarji (0)

Oznake: