Novice

Masaža globokih tkiv

Masaža globokih tkiv

Pridobljeno znanje na seminarju "Masaža globokih tkiv" že uporabljam pri lajšanju bolečin strankam, tehnike pa učinkovito delujejo tudi pri hitrejši regeneraciji.

3. februar 2014/Kategorije: Novice

V mesecu januarju sem se udeležil seminarja »Masaža globokih tkiv«, pridobljeno znanje pa je zelo dobrodošlo pri delu predvsem s športniki, tako vrhunskimi kot rekreativci, ter ljudeh, ki so utrpeli telesne poškodbe. Masaža globokih  tkiv se namreč osredotoča na globlje plasti mišičnega tkiva, s tem pa se zmanjša bolečina in normalizirajo mehka tkiva. Masaža je zelo priporočljiva in učinkovita za lajšanje in sprostitev kronično prizadetih delov, saj obdelujemo mišice v globlji plasti, do katerih s klasičnimi metodami masaže ne pridemo. Iz tega razloga se masaža globokih tkiv uporablja predvsem lokalizirano in ne za celotno telo. 

V kolikor imate kakršne koli kronične bolečine ali se spopadate s težjimi fizičnimi napori (fizično delo ali šport), ne čakajte – čim prej si rezervirajte svoj termin za masažo in svojemu telesu privoščite sprostitev. Hvaležno vam bo! 

Število ogledov (3373)/Komentarji (0)

Oznake: